Om oss
Om oss

Märtha Louise er ekte hesteentusiast med lang fartstid innen hestesporten, både som aktiv utøver på landslaget og som ponnimamma. Geir er et skudd fra sidelinja med bakgrunn fra management og sykkelsport. Sammen skal vi innom alle grener og inspirere deg som kan litt om hest, deg som kan mye om hest og deg som ikke kan noen ting. Målet er å samle hestesporten, øke oppmerksomheten og øke rekrutteringen. Kort sagt: Hest fra A til Å. Det glade hestebudskap sprer vi gjennom vår YouTube-kanal – HEST360 – følg oss her, samt her på siden.https://youtu.be/Db6KldPvGXU

YouTube-kanal – HEST360 – følg oss her

Folkene bak

MÄRTHA LOUISE

Partner/Programleder

Märtha Louise har ridd siden hun var åtte år, og var deltagende på landslaget i perioden 1997-2000. Etter en lengre pause er hun nå tilbake for fullt i sporten med egen hest, som hestemamma og gleder seg til å spre hesteglede til alle værende og kommende hestefrelste.

Facebook


Instagram


Youtube

GEIR KAMSVÅG

Partner/Daglig leder

Geir er hestepappa og gift med en ekte hestedame. Han har mangeårig bakgrunn fra internasjonalt forretningsliv, event- og sykkelsport, og er den som stiller alle de lure spørsmålene om hest.

Facebook


Instagram


Youtube